Hallo

Wij stellen
ons even voor

Neo Media B.V. staat als multimediale uitgever van de titels Huis aan Huis Elburg, Huis aan Huis Oldebroek én Nunspeet Huis aan Huis midden in de samenleving. De journalisten en media-adviseurs werken op kantoor, vanuit huis én ‘in het veld’ om wekelijks goede kranten te maken en dagelijks de websites actueel te houden. Er wordt een (redactioneel) podium geboden aan inwoners uit het gebied, maar ook aan scholen, verenigingen en instellingen. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven en winkeliers om hun boodschap bij (potentiële) klanten onder de aandacht te brengen. Zo liften ze mee op de sterke merken die Neo Media B.V. heeft. Dat huis-aan-huiskranten nog altijd het hoogste bereik hebben, toont het recente onderzoek ‘De staat van de lokale nieuws- en informatievoorziening 2022’ van het Commissariaat voor de Media aan. Critici beweren het tegenovergestelde, maar dit onderzoek is duidelijk. Door de respondenten van het onderzoek worden huis-aan-huisbladen gezien als dé belangrijkste informatiebron, gevolgd door de regionale publieke omroepen en de regionale dagbladen. Het onderzoek is uitgevoerd onder ruim 10.000 respondenten en is hiermee representatief voor heel Nederland.

Dave van de Streek,
uitgever

Wim Wobben

Media adviseur

Jordy Grootkarzijn

Media adviseur

Onze

Media adviseurs

Onze media adviseurs Wim en Jordy hebben jarenlange ervaring in de mediabranche. Ze komen graag langs om vrijblijvend advies te geven voor jouw bedrijf van online tot offline.

Onze

Redacteuren

Onze redacteuren volgen het nieuws in de gemeenten Nunspeet, Elburg en Oldebroek op de voet. Dagelijks verschijnen actuele berichten én achtergrondverhalen op de websites. Daarnaast brengen we wekelijks, op dinsdag, de papieren versie van Nunspeet Huis aan Huis, Huis aan Huis Elburg en Huis aan Huis Oldebroek uit.

Nick Hoekman

Redacteur

  Barry Wensink

  Redacteur

  Johanna Sijbel

  Redacteur

  Hanneke Bloemendaal

  Redacteur