Kies voor

Betaalde content

Betaalde content is inmiddels al jaren een vertrouwd onderdeel van de redactionele formule van onze titels. Kies voor zakelijk of partner content.

Bel Jordy Bel Wim Mail

In een zakelijk verhaal kun je als ondernemer met tekst én beeld je boodschap op een duidelijke manier overbrengen naar (potentiële) klanten. Denk aan de opening van een nieuwe winkel / onderneming of juist duidelijk maken dat de zaak een jubileum gaat vieren. Of onder de aandacht brengen wat je bedrijf allemaal te bieden heeft en/of die interessante uitverkoop aankondigen. Het is allemaal mogelijk in een zakelijk verhaal. Het artikel wordt geschreven door een verslaggever en we plaatsen het in de krant én op onze website(s). Doordat het tussen de andere (nieuws)berichten komt te staan, zullen velen het onder de aandacht krijgen.

Partner content is een succesvolle vorm van je marketingstrategie waarbij de boodschap van een adverteerder op natuurlijke en subtiele wijze wordt verwerkt in informatieve artikelen. Partner content wordt doorgaans door professionals met een journalistieke achtergrond gemaakt en in diverse mediavormen aangeboden. Het gaat daarbij om inspirerende en verrassende artikelen en video’s waarin bedrijven, ondernemers, diensten of producten worden geprofileerd. Content kan ook worden gekoppeld, zoals print aan websites of videomarketing via bijvoorbeeld QR codes.

Kies voor zakelijk verhaal Elburg en Oldebroek

€ 539 excl. BTW

https://neomediabv.nl/wp-content/uploads/2023/08/elementen_betaaldecontent-03-1.svg

Kies voor zakelijk verhaal Nunspeet

€ 539 excl. BTW

https://neomediabv.nl/wp-content/uploads/2023/08/elementen_betaaldecontent-01-1.svg

Kies voor Partner content Elburg en Oldebroek

€ 539 excl. BTW

https://neomediabv.nl/wp-content/uploads/2023/08/elementen_betaaldecontent-02-1.svg

Kies voor Partner content Nunspeet

€ 539 excl. BTW

https://neomediabv.nl/wp-content/uploads/2023/08/elementen_betaaldecontent-04-1.svg